Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Zwaargewonden bij aanrijding in Rilland

Toegevoegd: 14-12-2007, 19.02 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij een verkeersongeval in Rilland zijn vrijdagavond twee personen zwaargewond geraakt. Het gaat om een 25-jarige man uit de gemeente Kapelle en zijn 19-jarige zus uit diezelfde gemeente.

Het ongeluk vond rond 17.40 uur plaats op de kruising van de Oude Rijksweg met de Valkenisseweg. Na een voorrangsfout kwamen daar een personenauto en een shovel, welke werd bestuurd door een 30-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, met elkaar in botsing.

De twee inzittenden van de auto raakten bekneld en moesten door de brandweer worden bevrijd. De gewonden werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie hebben de twee ernstige verwondingen opgelopen. Over de aard van het letsel van de twee is nog geen duidelijkheid.

De bestuurder van de shovel raakte niet gewond. De kruising was enige tijd afgesloten voor het verkeer. In het ziekenhuis werd van de 25-jarige automobilist een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is echter nog niet bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren