Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Zeer grote brand boerderij Oostkapelle

Toegevoegd: 23-12-2007, 23.22 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - In Oostkapelle is zondagavond een zeer grote brand uitgebroken bij boerderijwinkel Ter Linde aan de Lijdijkweg. Niemand raakte gewond.

De brand ontstond rond 22.25 uur in de schoorsteen van het pand. Binnen korte tijd breidde de brand zich uit naar de zolderverdieping. Brandweerploegen uit Oostkapelle, Middelburg, Serooskerke (W), Domburg, Arnemuiden en Veere werden ingezet om het vuur te blussen.

Met name het gebrek aan voldoende bluswater zorgde voor de grote brandweerinzet. Het blussen van de brand nam uren in beslag. De ambulancedienst was ter plekke, maar hoefde niet ingezet te worden. Burgemeester Van der Zwaag van de gemeente Veere nam ter plekke een kijkje.

Een exact schadebedrag is nog niet bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren