Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Uitslaande brand verwoest villa Sas van Gent

Toegevoegd: 28-12-2007, 05.53 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - In een vrijstaande villa aan de Papegeulestraat in Sas van Gent is vrijdagochtend vroeg een grote brand uitgebroken. Toen de brand uitbrak was niemand in het pand aanwezig. Vier omliggende woningen zijn ontruimd.

Door nog onbekende oorzaak brak rond 05.15 uur brand uit in de woning. Brandweerploegen uit Westdorpe, Sas van Gent, Sluiskil en Terneuzen zijn opgeroepen om de brand te bestrijden. Ook is een ambulance ter plaatse geweest. Er raakte volgens de politie niemand gewond.

Het blussen van de brand is nog in volle gang. De woning is grotendeels uitgebrand. Het dak liep grote schade op en binnen in de woning heeft de brand flink om zich heengegrepen. De brand zorgde voor forse rookontwikkeling. Omwonenden werd daarom gevraagd hun ramen en deuren gesloten te houden.

De uitgebrande woning, gebouwd in 1970, stond sinds enige tijd te koop.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren