Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Reeks vernielingen gepleegd in Souburg

Toegevoegd: 07-01-2008, 01.03 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag een spoor van vernielingen aangericht in Oost-Souburg.

Diverse personen ontdekten 's nachts of 's ochtends dat hun eigendommen waren vernield. Het is vooralsnog niet duidelijk of de vernielingen zijn gepleegd door dezelfde dader(s). Er is in ieder geval voor een flink bedrag aan schade ontstaan.

Tussen zaterdagavond 23.00 uur en zondagmiddag 12.00 uur werd de keukenruit van een woning aan Lunet vernield. Tussen zaterdagavond 20.30 uur en zaterdagnacht 01.00 uur werd de achterruit van een personenauto die op het Koopmansvoetpad stond, vernield. Uit de auto is niet weggenomen. Hetzelfde gebeurde bij een geparkeerde auto op de Doornluststraat.

Tussen zaterdagnacht 00.00 uur en zondagochtend 09.00 uur zijn twee plantenbakken die in de voortuin bij een woning aan de Van Turnhoutstraat stonden vernield. Ook werd een bord met opschrift, wat in de tuin stond uit de grond getrokken.

Van de dader(s) ontbreekt vooralsnog ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren