Weerbericht:
Perioden met (mot)regen, in de middag opklarend
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Zeeuwse politie zoekt naar vermiste vrouw

Toegevoegd: 28-01-2008, 11.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De Zeeuwse politie is op zoek naar een vermiste vrouw. Het gaat om de 43-jarige Helena Catherina van Strien. Ze is sinds 16 januari spoorloos verdwenen.

De vrouw verbleef volgens de politie in een instelling en is tijdens een wandeling weggelopen. De vrouw ging er vervolgens vandoor in haar auto, een donkerrode Citroen met het kenteken HR-PV-58.

Helena was op het moment van haar verdwijning gekleed in een korte bruine jas, een spijkerbroek (3/4) en een blauwe trui. Ze droeg bruine suede laarzen en een bruine sjaal. Ze had een grijze handtas bij zich. Helena heeft zwart haar en bruine ogen. Ze is 1,65 meter lang.

Mensen met tips kunnen bellen met de Regiopolitie Zeeland via 0800-6070.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren