Weerbericht:
In het noordwesten kans op lichte regen, elders droog. Zaterdag buien
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 64 km

Zeer grote brand loods Heikant

Toegevoegd: 30-01-2008, 14.05 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets & PZC

HEIKANT - Op dit moment woedt er een felle brand in een loods aan de Magdalenastraat in Heikant. Volgens de politie is er asbest vrijgekomen. De hulpdiensten zijn met groot materieel uitgerukt. Er zijn meer dan 15 brandweervoertuigen ingezet.

De brand, die rond 14.00 uur uitbrak, woedde in een loods met carnavalswagens. Diverse wagens zijn naar buiten gereden. De brandweer kon echter niet voorkomen dat de wagens en de loods grote schade opliepen. Een exact schadebedrag is echter nog niet bekend.

In de schuur stonden carnavalswagens van twaalf wagenbouwersclubs, uit onder meer Heikant, Sint-Jansteen, Clinge, Graauw en Hulst. De brand veroorzaakte enorme rookwolken, die tot in Hulst en Ternzeuzen waren te zien. De brand in de loods heeft het carnaval in Zeeuws-Vlaanderen een zware klap toegebracht. Het is onzeker of de optocht tijdens carnaval kan doorgaan.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren