Weerbericht:
Overdag perioden met zon en kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsertje gewond na botsing Terneuzen

Toegevoegd: 01-02-2008, 08.39 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Donderdagmiddag rond 12.10 uur vond er op de kruising Alvarezlaan, Rooseveltlaan in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets.

Een 7-jarig jongetje uit Terneuzen reed op zijn fiets over het fietspad komende uit de richting van de Rooseveltlaan/Peter van Anrooylaan. Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 37-jarige automobilist uit Terneuzen.

Hij reed vanaf de Rooseveltlaan/Schuberthof en sloeg op de rotonde rechtsaf de Alvarezlaan in. Het fietsertje hield aan de aanrijding hoofdpijn over. Hij is behandeld door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren