Weerbericht:
Eerst op meerdere plaatsen mist, overdag geleidelijk zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Vandalen uit cafe gejaagd met vleesspies

Toegevoegd: 10-02-2008, 00.22 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Vijf mannen afkomstig uit Arnemuiden en varierend in leeftijd tussen 18 en 24 jaar, zijn in de nacht van vrijdag op zayetdag rond 02.30 uur aangehouden door de Zeeuwse politie. Zij worden er van verdacht vernielingen te hebben aangericht in een horecagelegenheid aan de Vlasmarkt in Middelburg.

Volgens de verklaring van de aangever kwamen zij omstreeks 02.10 uur luid schreeuwend zijn zaak binnen en gooiden een ruit kapot. Eénmaal binnen gooiden zij met alles wat los en vast zat en vernielden een deel van de inboedel. Ook belaagden zij een personeelslid in de zaak en sloegen hem.

Het personeelslid en een maat van hem hebben de groep verjaagd uit de zaak door hen achterna te gaan met een schep en een vleesspies. Op Plein 1940 is het tot een vechtpartij gekomen tussen de groep en de personeelsleden van de horeca-onderneming.

Op dat moment kwam de politie tussenbeiden en heeft de vijf mannen aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en kort gehoord. De mannen zijn ingesloten en worden allemaal in verzekering gesteld tot het onderzoek is afgerond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren