Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Rook in kindercentrum door kortsluiting

Toegevoegd: 09-02-2008, 09.37 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

ZIERIKZEE - De brandweer Schouwen-Duiveland rukte gisterochtend uit na brandmelding bij kindercentrum Kinderkeet aan de Calandweg in Zierikzee.

De schade viel uiteindelijk mee. "Er was kortsluiting ontstaan in het ventilatiesysteem in de keuken", legt officier van dienst Joop Juffermans uit. "Die veroorzaakte een steekvlam, waardoor er plastic ging smelten. Dat bracht rook en stank met zich mee."

De brandweer schakelde de stroom uit en liet een specialist komen. In een naastgelegen lokaal waren kinderen aanwezig. Volgens Juffermans reageerden begeleidsters adequaat door die naar een ander deel van het gebouw te dirigeren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren