Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie rondt onderzoek harddrugs af

Toegevoegd: 08-02-2008, 18.12 uur
Door: Politie Zeeland

SLUIS - Naar aanleiding van verkregen informatie inzake lokaal dealen en gebruik van cocaine en amfetamine (speed) in de gemeente Sluis is door het projectteam "Houdgreep" van Politie Zeeland een opsporingsonderzoek ingesteld.

In dit onderzoek werden in januari van dit jaar in totaal 12 personen als verdachten gehoord, waarvan er 3 met toestemming van de OvJ te Middelburg buiten heterdaad werden aangehouden. Eén van de 3 verdachten, een 24-jarige inwoner van de gemeente Sluis, werd op 1 februari 2008 in bewaring gesteld, waarmee dit onderzoek is afgerond.

De 2 andere verdachten betreffen twee 20-jarige inwoonsters van de gemeente Sluis. Uit het onderzoek kwam o.a. naar voren dat een groep jongeren uit de gemeente Sluis de afgelopen jaren harddrugs gebruikten en aan elkaar leverden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren