Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist ramt muurtje en rijdt weg

Toegevoegd: 26-02-2008, 22.09 uur
Door: Politie Zeeland & Roland de Jong
OUD-VOSSEMEER - Dinsdagmiddag tussen 13.00 en 13.15 uur heeft vermoedelijk een wit bestelbusje een muurtje en het hekwerk van een woning in de Bou Kooijmanstraat in Oud-Vossemeer beschadigd en omver gereden.

De onbekende bestuurder reed achteruit de oprit van de woning op, tegen het muurtje en het hekwerk, en reed daarna weg de Bonenblokstraat in. Deze bestuurder had even daarvoor gesproken met een meisje met een fiets met een fietstas achterop.

De politie vraagt dit meisje contact op te nemen met het politiebureau in Tholen of te bellen naar 0900-8844. Eventuele andere getuigen worden eveneens verzocht contact op te nemen. Van de automobilist ontbreekt vooralsnog ieder spoor.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren