Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Vrachtwagen met uien gekanteld Hoek

Toegevoegd: 05-03-2008, 10.37 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

HOEK - Op de rotonde bij de Hoofdweg/Westerscheldetunnelweg/N61/N62 in Hoek is woensdagmorgen een vrachtwagen met uien gekanteld.

Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur. De chauffeur van de truck raakte lichtgewond. Hij kon zelf uit zijn voertuig komen maar moest wel met een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen worden gebracht. De brandweer van Hoek werd ingezet om te assisteren bij het ongeluk.

Door het ongeluk raakte de berm naast de rotonde bezaaid met uien. De lading, ongeveer 35 ton uien, is in een andere truck overgeladen. Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen is ter plaatse gegaan om de vrachtauto weer overeind te zetten.

Het verkeer werd enige tijd omgeleid. Door het ongeluk raakte één rijbaan volledig gestremd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nathalja pot (20-5-2008 om 09:04)
Opa ik ben zo blij dat je er heelhuids vanaf gekomen bent toen. We hebben er echt mee ingezeten maar alles is goed gekomen, daar ben je onze grote sterke opa voor!!!
Cookie-instellingen beheren