Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met auto te water bij Retranchement

Toegevoegd: 24-03-2008, 17.41 uur
Door: Roland de Jong
RETRANCHEMENT - Vannacht is rond 01.10 uur een auto te water geraakt in het kanaal tussen Retranchement en Sluis. De bestuurder raakte gewond, maar kon zelf uit de auto klimmen.

De politie kreeg de melding van het ongeluk binnen via een passant. Toen de hulpdiensten op de plek des onheils arriveerden zagen zij niemand in de auto zien zitten. Een duikploeg van de brandweer werd opgetrommeld, maar die kon onverrichter zake weer terugkeren naar de kazerne omdat na enkele minuten duidelijk werd dat de man al uit de auto was.

Mobieltje
De man, een 24-jarige man uit de gemeente Sluis, meldde zichzelf bij de politie. De mobiele telefoon van de man werkte niet meer, daarom had hij op het moment van het ongeluk niet kunnen bellen. Hij was naar huis gegaan en had even droge kleren aangetrokken.

De man klaagde over pijn in zijn nek en is daarom met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Knokke. De automobilist verklaarde tegenover de politie dat de weg glad was geweest en dat hij hierdoor van de weg was geraakt. De man moest een blaastest afleggen. Hij bleek niet gedronken te hebben.

Na overleg tussen officiers van dienst van zowel brandweer als politie is besloten het voertuig bij daglicht te bergen. De auto is total loss.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren