Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Uitslaande keukenbrand in Oostkapelle

Toegevoegd: 29-03-2008, 19.09 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

OOSTKAPELLE - Bij het restaurant Het Rijswijksche Huis in Oostkapelle is zaterdagavond een groot deel van de keuken uitgebrand.

Rond tien over half zeven ontstond de brand in een friteuse in het cafetariagedeelte. De felle brand sloeg al snel over naar de keuken van het restaurant.

Brandweerkorpsen uit Oostkapelle, Serooskerke, Domburg en Middelburg zijn ingezet om de brand te blussen. Na een half uur was de brand onder controle. De burgemeester van Veere is ter plaatse geweest om de situatie te bekijken.

De gasten van het restaurant zijn veilig naar buiten gekomen. De brandweer schat de schade op enkele tienduizenden euro's.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren