Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man zwaargewond bij ongeluk M'burg

Toegevoegd: 31-03-2008, 11.04 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding in Middelburg is maandagochtend een 68-jarige bromfietser uit Oost-Souburg zwaargewond geraakt.

De man kwam rond 10.10 uur met zijn rode Peugeot Fox ten val nadat hij op de kruising van de Oude Vlissingseweg met de Amnestylaan en de Spinhuisweg in botsing kwam met een bedrijfsauto. De bestuurster van de auto, een Renault Clio, raakte niet gewond.

De bromfietser werd ter plekke ruim een half uur gestabiliseerd voordat hij met de ambulance afgevoerd kon worden naar een ziekenhuis. Het slachtoffer heeft onder meer beenletsel opgelopen. Over zijn exacte letsel is nog niets bekend.

Door de botsing raakte de auto beschadigd aan de rechterzijkant. Ook sprongen er twee ruiten. De brommer liep forse schade op en is vermoedelijk total loss. De beide voertuigen werden weggevoerd door bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen.

Nadat het wegdek van de kruising was gereinigd kon deze rond 11.00 uur weer volledig worden vrijgegeven voor het verkeer. De botsing vond plaats toen de Souburger geen voorrang verleende aan de Middelburgse automobiliste.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren