Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vermeende schoorsteenbrand Tholen

Toegevoegd: 31-03-2008, 22.49 uur
Door: Marco Scheermeijer

THOLEN – Een straat in het centrum van Tholen stond vanmiddag vol met mensen nadat de brandweer van Tholen met toeters en bellen door het centrum reed.

De brandweer had een hoge prioriteit alarmering binnengekregen in de Stoofstraat in Tholen. Korte tijd na de alarmering rukten de spuitgasten uit naar het centrum. Bewoners van het huis hadden de openhaard aangestoken.

Binnen zeer korte tijd stond er een deel van de straat onder de rook waarna de bewoners de openhaard hadden uitgezet. Echter bleef er nog rook komen waarna de bewoners het niet vertrouwden en de brandweer alarmeerde.

Toen de brandweer terplaatse kwam hebben ze een controle uitgevoerd. Hieruit bleek dat er voor de brandweer niets meer te doen was en ze terug konden keren naar de brandweerkazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren