Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Jaarwisseling Goes rustig verlopen

Toegevoegd: 01-01-2000, 23.59 uur
Jaarwisseling Goes rustig verlopen
Door: Brandweer Goes
GOES - Alle verwachtingen omtrent eventuele drukte voor de brandweer tijdens de jaarwisseling zijn niet uitgekomen.


De Millenniumwisseling verliep voor de Brandweer Goes rustiger dan de afgelopen twee 'reguliere' jaarwisselingen. Uiteraard waren er de nodige voorbereidingen getroffen. Zo was een ploeg van 10 man stand-by op de kazerne en verliep het berichtenverkeer via een commandocentrum dat in de kazerne was ingericht in plaats van via de alarmcentrale in Vlissingen.

Ook het gemeentelijk beleidsteam was op de kazerne aanwezig, in de vorm van diverse leidinggevenden van de verschillende overheidsdisciplines. De verwachte hausse aan - kleine - verstoringen van de openbare orde bleef echter uit en al om half twee 's nachts kon worden teruggeschakeld naar de normale coordinatie via de AC Zeeland.

De meest in het oog lopende inzetten van de brandweer vonden plaats in de Jan van Riebeekstraat in Goes-West, alwaar tot driemaal toe brandende caravans en keten vol met autobanden moesten worden geblust. Ook in Goes-Zuid werd een caravan met autobanden geblust, evenals een hoopje autobanden en een afvalcontainer.

Tussendoor werden ook nog twee schoorsteenbranden geblust. Voor de rest bleven noemenswaardige branden of incidenten uit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren