Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Glazenwasser valt meters naar beneden

Toegevoegd: 22-02-2000, 23.59 uur
Glazenwasser valt meters naar beneden
Door: Brandweer Goes
GOES - Dinsdagmorgen rond half negen was een glazenwasser aan het werk bij het kantoorgebouw van CZ-groep zorgverzekeringen aan de Wulfaertstraat in Goes.

Door nog onbekende oorzaak kwam hij hierbij ten val en kwam neer op het dak van de hoofdingang van het kantoor. Hij maakte een val van ruim vier meter. Ambulancepersoneel, dat als eerste ter plaatse was, achtte het nodig dat het slachtoffer zoveel mogelijk horizontaal vervoerd werd vanwege het gevaar van rug- en/of nekletsel.

Daarom werd de brandweer ter assistentie gevraagd. Met behulp van de AL 47-50 werd het slachtoffer van het dak van de hoofdingang gehaald, zonder de toestand van het slachtoffer verder te beinvloeden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren