Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Truck belandt in watergang naast A256

Toegevoegd: 14-12-2000, 23.59 uur
Truck belandt in watergang naast A256
Door: Brandweer Goes
GOES - Een Belgische vrachtwagen geladen met meel, van de molens van Deinze en Antwerpen, kwam donderdagmiddag rond vier uur terecht in een watergang langs de A 256.


De bestuurder zat zo geconcentreerd op zijn routeplanner te kijken dat hij met zijn wagen uit de koers raakte, in de berm terechtkwam en vervolgens op z'n kant in de brede watergang langs de A 256 belandde. Omdat in eerste instantie nogal onduidelijkheid over de situatie bestond werden zowel politie, ambulance als brandweer ter plaatse gestuurd. Ook de lading van de tankwagen was toen nog niet bekend.

Ter plaatse aangekomen vielen de verwondingen van de chauffeur mee. Hij had wat kleine wondjes en met name een nat pak. Toen bleek dat de wagen ook geen gevaarlijke stoffen bevatte kon de brandweer, die net ter plaatse was, ook weer omdraaien.

De berging werd vervolgens uitgevoerd door bergingsbedrijf van Mourik, die daarvoor twee telescoopkranen inzette. Rond half acht stond de wagen uiteindelijk weer op zijn wielen op het wegdek. Daarna kwam de brandweer wederom ter plaatse om de weg schoon te spuiten van modder en olie, afkomstig van de vrachtwagen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren