Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Eenzijdig ongeval op A58 Krabbendijke

Toegevoegd: 21-06-2008, 11.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRABBENDIJKE - Op de A58 bij Krabbendijke is zaterdagmorgen een 24-jarige automobilist uit Bergen op Zoom met zijn auto in de sloot beland.


De man reed in de richting van Vlissingen en verloor de controle over zijn auto. Hij raakte van de weg en kwam in de sloot terecht.

Door de politie is een blaastest afgenomen waaruit bleek dat de man ruim twee keer te veel alcohol had gedronken dan wettelijk is toegestaan. De man kreeg hiervoor een rijverbod van zes uur.

Zijn auto liep lichte schade op door het voorval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia (22-6-2008 om 16:10)
Zou hem niet graag tegen komen na 6 uur.maand rijbewijs kwijt,neee 1 jaar of langer.laat die mensen nu eens voelen wat is om met alchol achter stuur te zitten.laat ze vrijwillig in reveladitie centrum werken.
Scooterfreak (21-6-2008 om 18:05)
Te belachelijk voor woorden de man kreeg een rijverbod van zes uur. Mijn inziens moesten ze zo,n bestuurder zijn rijbewijs gelijk voor minstens eend maand invorderen en een verplichte cursus alcohol en verkeer. Er gebeuren al ongelukken genoeg zonder alcohol.
Cookie-instellingen beheren