Weerbericht:
Overwegend bewolkt. Maandag van het noordwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij vechtpartij in Vlissingen

Toegevoegd: 22-06-2008, 22.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op en parkeerplaats in Vlissingen vond zaterdag een vechtpartij plaats tussen twee groepen.


De vechtpartij ontstond zaterdag rond 1.00 uur plaats in de Vlissingse wijk Papegaaienburg. Bij het incident raakte een 22-jarige Middelburger en een 42-jarige Vlissinger gewond. De slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar ze behandeld zijn aan hun verwondingen.

In het plaatselijke café was tussen beide groepen onenigheid ontstaan die buiten op straat uitmondde in een vechtpartij. Ter plaatse werden door de politie drie Vlissingers in de leeftijd van 23- t/m 30 jaar aangehouden en ingesloten in Torentijd. Zij zijn allen na verhoor inmiddels weer in vrijheid gesteld.

De politie heeft de zaak nog verder in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leunis (25-6-2008 om 10:10)
Omdat er maar 1 cafe in de buurt is
Uul (24-6-2008 om 19:31)
Als je er niks van gemerkt hebt, hoe weet je dan dat het 'jou' café was??
Caro (23-6-2008 om 15:52)
Wat heeft de plaatselijke kroeg er nou weer mee te maken?Helemaal niks dus,zat zelf in dat cafe en heb er niks van gemerkt...............
Cookie-instellingen beheren