Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonden bij middelbrand in flat Vlissingen

Toegevoegd: 20-07-2008, 21.40 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een brand in een flatgebouw aan de Hercules Segherslaan in Vlissingen zijn zondagavond meerdere personen lichtgewond geraakt.


Door nog onbekende oorzaak brak rond 20.30 uur brand uit in een brommer die was gestald in het gebouw. Twee bluswagens en een hoogwerker van de Vlissingse brandweer werden opgeroepen om de brand te bestrijden.

Omdat er meerdere personen, waaronder een vrouw en een kindje, rook hadden ingeademd werden twee ambulances met spoed ter plekke gestuurd. De ambulanceteams hebben meerdere personen medisch onderzocht. Uiteindelijk bleek dat niemand naar het ziekenhuis vervoerd hoefde te worden.

Over de ontstane schade is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren