Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Wissenkerke

Toegevoegd: 28-07-2008, 18.24 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
WISSENKERKE - Bij een eenzijdig ongeluk in het Noord-Bevelandse Wissenkerke is maandag aan het einde van de middag één persoon zwaargewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak reed een automobiliste rond 16.30 uur met een voertuig in een sloot naast de Dorpsweg, net buiten het dorp. Twee ambulances, de Rotterdamse traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen om het slachtoffer te helpen.
 
Nadat enkele deuren en het dak van de auto waren geknipt kon de gewonde met de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk.
 
De Dorpsweg was ongeveer twee uur afgesloten voor het verkeer.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Naomi (2-8-2008 om 08:49)
Toevallig is er in dit geval niet te hard gereden! dit weet ik omdat het mijn moeder betreft, dus kijk uit met het opschrijven van zulke speculaties....
Minnetje (28-7-2008 om 21:49)
Lizie heel erg wat er met je dochter is gebeurd, hopelijk kom je ooit over het verlis heen. Maar inderdaad de meeste van dit soort ongelukken is dat de bestuurder jammer genoeg het gas pedaal te ver indrukt.. Er kan niet vaak genoeg voor gewaarschuwd worden...
Lizie Schade-Boddaert (28-7-2008 om 19:16)
Tegenwoordig rijden er veel in de sloot. Mijn dochter Kirsten is ook dodelijk verongelukt in de sloot 18-juni-2000 op Hoofdplaat. Ze waren toen met 4 personen. De bestuurder heeft te hard gereden, twee zijn van achter uit de auto gevlogen.. Ik hoop dat het goed komt met dat zwaargewonde..
Cookie-instellingen beheren