Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 37 km

Scooterrijder laat gewonde achter

Toegevoegd: 28-07-2008, 22.07 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - In 's-Gravenpolder is zondagmiddag een vrouw aangereden door een bromfietser. Deze ging er na de botsing vandoor.


Het ongeluk vond rond 13.55 uur plaats op de Goesestraatweg. Een 61-jarige vrouw uit de gemeente Borsele fietste over deze weg toen ze van achteren werd aangereden. De vrouw viel en haar man kwam hierdoor ook ten val.

De scooterbestuurder keek na het ongeluk nog even achterom, maar ging er daarna met volle snelheid vandoor. De beide fietsen zijn beschadigd en de aangereden vrouw liep een wond aan haar arm op. Ook scheurde ze haar ellepijp en heeft ze een gekneusd borstbeen aan de botsing overgehouden.

De bestuurder van de scooter was vermoedelijk in het gezelschap van nog drie maatjes. Zij waren allemaal donker gekleed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (29-7-2008 om 19:59)
@Rob: helemaaal mee eens, meneer kijkt nie verder en denkt alle motorrijders over 1 kam te scheren, deze ''zogenaamde'' motorrijder vond het verstandig zonder rijbewijs en verzekering die je dan dus idd niet kan afsluiten op pad te gaan. Sorry maar hier heb ik geen respect voor...
Rob (29-7-2008 om 17:52)
Beste @rien, ook jij moet beter opletten bij het lezen van de berichten, die meneer die een fietser aanreed op zijn motorfiets was geen motorrijder want hij had zijn rijbewijs niet en dan ben je in mijn ogen geen (echte) motorrijder, zet dus AUB niet de echter motorrijders in een kwaad daglicht.
Robin (29-7-2008 om 12:46)
Hallo, ik welke tijd leven jullie? Opluiten op water en brood? Als je iemand vermoord krijg je nog beter te eten
Engeltje (29-7-2008 om 10:41)
Wat een laffe daad van de scooterrijder heeft de jeugd dan helemaal geen respect meer. Ik hoop dat de vrouw en haar man het toch nog goed maken naar omstandigheden. Sterkte. Moge de daders vlug gepakt worden
@ rien (29-7-2008 om 10:32)
Rien,ik wil je vriendelijk vragen even het nieuwsbericht doorrijder schrok van commotie te lezen,want je zegt wel die scooterrijders blah blah blah maar motorrijders doen het net zo goed zie je wel,beetje makkelijk he als je conclusie trekken voordat je verder kijkt
Rien (29-7-2008 om 08:49)
Het wordt steeds erger met die scooters. In dit geval opsluiten op water en brood, stel eens een voorbeeld. Ze krijgen veel te weinig straf. Doorrijden, hoe is het mogelijk. Hebben ze nog wel respect voor een ander?
Cookie-instellingen beheren