Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Lekkage na aanrijding in Terneuzen

Toegevoegd: 10-08-2008, 19.30 uur
Lekkage na aanrijding in Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een ongeluk op de kruising van de Dokweg met de Axelsestraat in Terneuzen is zondagmiddag een brandstoflekkage ontstaan.


Het ongeluk vond rond kwart voor vijf plaats. Er waren twee voertuigen bij de aanrijding betrokken. Niemand raakte gewond, maar de brandweer moest ter plekke komen om het wegdek schoon te maken na de lekkage.

Nadat de berging was voltooid kon de brandweer het wegdek reinigen. Hierna is men weer ingerukt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axelsestraat bewoner (12-8-2008 om 10:45)
Het lijkt wel een racebaan hier. Onze kinderen lopen hier ook op de straat en stoep. Als de politie hier 1 dag zou flitsen kunnen ze met heel het korps op vakantie.
Martin (11-8-2008 om 22:57)
Idd onveilig. Overal maakt men (vaak onnodig of op onlogische plekken) dmv verkeersremmers en maatregelen 'veiliger' maar dit is nu juist een kruising die dergelijke maatregelen kan gebruiken. Ik denk dan aan overzichtelijkheid en op de Axelsestraat snelheidsremmers.
Lieke (11-8-2008 om 12:07)
Er zou ook eens wat aan dat kruispunt gedaan kunnen worden want het is een rot onoverzichtelijk stuk ook als er auto's staan geparkeerd op Axelsestraat kan je niet eens fatsoenlijk kijken of er wat aan komt.
Rick (10-8-2008 om 23:37)
Er wordt altijd gereden als gekken op die kruising. Meneer stond netjes zijn moment af te wachten, de vw reed daarintegen veel te hard, waardoor eea niet meer te voorkomen was.
Frans (10-8-2008 om 22:44)
's Avonds en in het weekend wordt ook extreem hard gereden in de Axelse- en Guido Gezellestraat. Vanmiddag zag ik nog een motorrijder aan zeker 150 over de Axelsestraat scheuren. Zelden politie te zien op genoemde tijden.
Cookie-instellingen beheren