Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ophef over flitsers bij Welkom bord

Toegevoegd: 13-08-2008, 09.56 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Dagblad De Telegraaf besteed vandaag aandacht aan flitsacties bij de 'Welkom in Zeeland-borden' op de grens van Zeeland en Noord-Brabant. Gasten zijn immers welkom, maar alleen als ze zich netjes aan de snelheid houden...
 
Met enige regelmaat worden door het Bureau Verkeershandhaving Openbaar Ministerie (BVOM) achter de gastvrij en vriendelijk ogende borden mobiele radarcontroles opgebouwd. Dit natuurlijk tot ongenoegen van menig automobilist die het gaspedaal net iets te ver heeft ingetrapt. Reden genoeg voor De Telegraaf om woensdag in de ochtendkrant aandacht te besteden aan de controles.


De politie laat volgens de krant in een reactie weten geen invloed te hebben op de locaties waar door het BVOM wordt geflitst.
 
Gedeputeerde Poppelaars, onder meer verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid geeft in de krant aan dat 'stiekeme controles achter een welkomstbord te ver gaan'. Of het BVOM zich daar iets van aantrekt is natuurlijk maar de vraag...


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ano (14-8-2008 om 11:04)
@peer! dus jij hebt ook altijd bumperklevers voor je!
Peer (14-8-2008 om 09:56)
Ze schermen vaak met een ergernis top 10 in het verkeer, volgens mij staat te langzaam rijden op nr 1 het bestaat niet dat dat niet in de top 10 voorkomt
Ano (14-8-2008 om 09:29)
@peer! idd! wat kan ik me daar aan ergeren! je hoeft van mij niet hard te rijden maar hou je gewoon aan de snelheid!dat geeft een betere doorstroom en verminderd het fileprobleem! je hoeft geen minister te zijn om dat te bedenken! die lui moeten eens achterom kijken naar de rij auto,s achter hun!
Peer (14-8-2008 om 07:29)
Ik heb liever dat ze iets gaan doen aan mensen die te langzaam rijden. De doorstomig stagneert, en kan voor erg gevaarlijke situaties leiden.
Dudek (13-8-2008 om 23:35)
Is dit nieuws? Het flitsen gebeurt daar toch al jaren.......maar de telegraaf heeft het nu pas ontdekt.
C haak (13-8-2008 om 22:59)
In een kliko, in een karretje met huisvuil, noem maar op waar de flitsers staan. Dus waarom ophef dat hij achter dat bord sta. Gewoon aan je snelheid houden,dan gebeuren er geen ongelukken.
Cookie-instellingen beheren