Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ophef over flitsers bij Welkom bord

Toegevoegd: 13-08-2008, 09.56 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Dagblad De Telegraaf besteed vandaag aandacht aan flitsacties bij de 'Welkom in Zeeland-borden' op de grens van Zeeland en Noord-Brabant. Gasten zijn immers welkom, maar alleen als ze zich netjes aan de snelheid houden...
 
Met enige regelmaat worden door het Bureau Verkeershandhaving Openbaar Ministerie (BVOM) achter de gastvrij en vriendelijk ogende borden mobiele radarcontroles opgebouwd. Dit natuurlijk tot ongenoegen van menig automobilist die het gaspedaal net iets te ver heeft ingetrapt. Reden genoeg voor De Telegraaf om woensdag in de ochtendkrant aandacht te besteden aan de controles.


De politie laat volgens de krant in een reactie weten geen invloed te hebben op de locaties waar door het BVOM wordt geflitst.
 
Gedeputeerde Poppelaars, onder meer verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid geeft in de krant aan dat 'stiekeme controles achter een welkomstbord te ver gaan'. Of het BVOM zich daar iets van aantrekt is natuurlijk maar de vraag...


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Albert (13-8-2008 om 22:47)
Het lijkt nergens op, het is gewoon collecteren, maar niet voor een goed doel,WELKOM IN ZEELAND
Pascal (13-8-2008 om 22:35)
Het is zeker goed dat er geflitst wordt. Er wordt altijd te hard gereden, dat is een feit en dat los je niet op door te flitsen. Maar wel is heel opmerkelijk dat als er ergens geflitst wordt er toch in de buurt ervan veel ongelukken gebeuren. Bij het flitsen gaan mensen remmen. Dat is gevaarlijk!!!
Kees (13-8-2008 om 21:46)
Die a 58 is veilig. Als je traag (onder de 120) rijd (en dat zijn er heel veel) val je in slaap, en heb je een ongeluk. Bij mij in de straat word heel hard gereden. Maar daar staan ze NOOIT! Want daar hebben ze te weing klanten. Die a 58 is makkelijk scoren!!!!
Willy (13-8-2008 om 19:41)
Het vergeten hoe het dan wel moet, heeft men het rijbewijs is men alles vergeten hoe de verkeersregels in elkaar zitten.
IbiziaTDI rijder (13-8-2008 om 19:34)
Belachelijk dat ze zo vaak staan te controleren op snelheid op de A58. 140/150 km p/u is een hele mooie snelheid. We zouden het voorbeeld van de duitsers moeten volgen vind ik. Gewoon geen snelheidslimiet. :)
Wim (13-8-2008 om 19:26)
Het gaat niet om het flitsen ,maar waar ze flitsen. ik rij er elke dag langs,zie ze minstens 3 keer per week ons welkom heten.
Cookie-instellingen beheren