Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Over de kop bij ongeval Noordgouwe

Toegevoegd: 17-08-2008, 21.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
NOORDGOUWE - Bij een eenzijdig ongeval in Noordgouwe is zondagmiddag een 19-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duideland gewond geraakt.


De man reed rond tien over drie over de Kloosterweg komende uit de richting van Noordgouwe. Door onbekende oorzaak raakte hij in een slip, sloeg over de kop en kwam op het fietspad tot stilstand.

De 19-jarige man is met onbekende verwondingen, per ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De auto raakte totaal vernield en moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Truus Stouten (20-8-2008 om 16:29)
Nog een kleine ps: waar waren trouwens al die mensen die onze zoon zagen craschen want ongeacht of het zijn eigen schuld was of niet, ik zou wel zijn gestopt en gekeken of ik kon helpen...
Nobody (20-8-2008 om 16:22)
Loontje als je nou eens gewoon zou hebben gekeken zag je dat die rode auto al 150 meter voor me reed. Had totaal geen bedoeling om die in te halen. Was de bocht net uit en toen slipte hij weg. Reed om dat moment tussen de 70 en 80 km pu. Stop met reageren of doe het in mijn gezicht!
Loontje (19-8-2008 om 10:08)
Toen ik op de Kloosterweg reed vanuit Zierikzee kwamen er twee aut'os de bocht om scheuren. De tweede, de BMW wilde m.i. de eerste inhalen maar omdat ik net passeerde kon dat niet. Ik zag de BMW een beetje raar schudden en vervolgens hoorde ik gillende remmen en nog meer kabaal. De rest is bekend.
Laguna (18-8-2008 om 21:06)
@ Jeanette: hou die rare praat maar voor je want je ziet er zijn getuigen genoeg die iets anders vertellen. Gelukkig heeft hij alleen z'n eigen er maar mee. Als ik zijn vader was had hij nog een schop op z'n achterste erbij gekregen.
Erik (18-8-2008 om 18:46)
Hij haalde ons met een rotgang in net voor de bocht en in de bocht ging hij te hard en belandde in de sloot. Wel zo hard dat de auto door de klap er weer uitschoot. En dat verhaal dat hij moest uitwijken om iemand die afslaat is niet waar dat is pas 500 meter verder.. Dus eigen schuld.
Mm (18-8-2008 om 18:32)
Wegslippen bij optrekken kan, maar als het regent hou je hier rekening mee? En dan moet je nogal gek doen om ook nog eens over de kop te gaan. Les voertuigbeheersing bij elke auto zou voor sommige dan ook niet verkeerd zijn.
Cookie-instellingen beheren