Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Over de kop bij ongeval Noordgouwe

Toegevoegd: 17-08-2008, 21.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
NOORDGOUWE - Bij een eenzijdig ongeval in Noordgouwe is zondagmiddag een 19-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duideland gewond geraakt.


De man reed rond tien over drie over de Kloosterweg komende uit de richting van Noordgouwe. Door onbekende oorzaak raakte hij in een slip, sloeg over de kop en kwam op het fietspad tot stilstand.

De 19-jarige man is met onbekende verwondingen, per ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De auto raakte totaal vernield en moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacolien keting (18-8-2008 om 17:17)
Knap hoor met een stilstaande auto over de kop vliegen hoe kun je het verzinnen ik denk eerder dat er een flinke snelheid in het spel was het is gelukkig goed afgelopen je moet er niet aandenken war er had kunnen gebeuren met een tegen ligger
Daphne (18-8-2008 om 16:14)
Ik reed 2 auto's achter deze jongen. Hij was iedereen aan het inhalen voor de bocht, ook toen er tegenliggers aankwamen. Hij heeft in de bocht ingehaald en is toen in de slip geraakt en in de sloot terecht gekomen en er weer uit gevlogen en op het fietspad tot slilstand gekomen..
Daniel (18-8-2008 om 16:14)
Dan moet ie flink hebben opgetrokken want zover van die afslag stond ie niet! Vanuit stilstand optrekken en vervolgens 50 meter verder over de kop slaan doe je niet als je op het gemakje optrekt, zelfs niet als het regent..
Jan (18-8-2008 om 13:51)
Als hij inderdaad stil stond en bij wegrijden is geslipt zal dat wel niet zachtjes zijn gegaan want anders gebeurt zo iets niet
Jeanette (18-8-2008 om 12:55)
Hij was zeker niet afgeleid! Het regende en is weggeslipt bij het optrekken! Hij stond namelijk stil daar in de bocht. Omdat er iemand af sloeg.
Willy (18-8-2008 om 07:57)
Het gebeurt nogal eens eenzijdige ongevallen... Zou hij afgeleid kunnen zijn?
Cookie-instellingen beheren