Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 72 km

Motorrijder zwaargewond op Vlakebrug Kapelle

Toegevoegd: 20-08-2008, 19.49 uur
Motorrijder zwaargewond op Vlakebrug Kapelle
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een ongeluk op de Rijksweg (N289) bij Kapelle is woensdagavond een motorrijder zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer, een 35-jarige Goesenaar, kwam rond 19.00 uur ten val nabij de Kruiningse zijde van de Vlakebrug. De motorrijder was door de neergelaten slagbomen de brug opgereden. Hij is daarna vanaf de al opengaande brug teruggevallen.


Twee ambulances en de traumahelikopter uit Nijmegen werden opgeroepen om de gewonde te helpen. De helikopter is niet ter plekke geweest, maar is wel naar een andere locatie gevlogen voor een rendez-vous met de ambulance. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis in Antwerpen vervoerd. Over de aard van het letsel is nog niets bekend.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren en nog geen contact hebben gehad met de politie wordt verzocht zich te melden op het bureau of te bellen naar 0900-8844.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nichtje van slachttoffer (31-8-2008 om 11:40)
Met me oom gaat het gelukkig een stuk beter, hij is uit coma gelukkig voor ons is het ook een raadsel. wat er precies is gebeurd? Bedank iedereen die met me oom mee leef.
Pompellemoentje (22-8-2008 om 13:21)
Het lijkt mij duidelijk wat er is gebeurt. Het was heel erg naar om te zien en mijn twee kinderen hebben het ook gezien. Ik hoop niet dat ze er last van gaan krijgen.....
Erkje (22-8-2008 om 13:04)
Ik rij hier elke dag en met een laagstaande zon tegen de brug op is het net of je een potdichte mist in rijdt! Geen stomme kolder als reactie dus! Dit is een menselijke verkeersfout wat een van ons morgen overkomen kan.
Greet (21-8-2008 om 17:54)
Ook wij kwamen als 2e aan bij het ongeluk en ook toen lag de motorrijder er al. Wat ik hoorde van de vrouw die voor me stond, riepen haar kinderen op het moment dat de brug openging er iemand op lag.Wat ik niet snap is ook hoe zijn motor zo ver weg heeft kunnen staan....
Pompellemoentje (21-8-2008 om 14:57)
Ik heb het ongeluk ook zien gebeuren, maar volgens mij lag het slachtoffer al op het wegdek voordat de bomen dicht gingen en zijn motor stond netjes aan de andere kant in de vangrail geparkeerd.
Petra (21-8-2008 om 12:41)
Mogelijk de laagstaande zon, maar naar mijn weten gaan er ook bellen rinkelen, en tussen het neerlaten van de bomen en het omhoog gaan van de brug zitten toch enkele minuten!!! Dus al met al blijft het vreemd! Neemt niet weg: motorrijder heel veel sterkte!!
Cookie-instellingen beheren