Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 19-09-2008, 17.00 uur
Traumaheli bij ongeluk Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De Belgische traumahelikopter is vrijdagmiddag in Vlissingen geland na een ongeluk met letsel.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 15.45 uur op de kruising van de Verlengde Bonedijkestraat met de Koudekerkseweg een 52-jarige Vlissingse automobilist en een 68-jarige fietsster uit Vlissingen met elkaar in botsing. De vrouw kwam ten val en raakte gewond.
 
De helikopter landde vlakbij de brandweerkazerne aan de Olympiaweg. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Daar bleek dat zij bij het ongeval een gebroken jukbeen, enkele gebroken tanden en een hersenschudding had opgelopen.
 
Het ongeluk vond plaats nadat de automobilist had verzuimd om de fietsster voorrang te verlenen. De man wilde vanaf de Verlengde Bonedijkestraat rechtsaf de Koudekerkseweg oprijden. Hij zag de vrouw, vermoedelijk door de laagstaande zon, over het hoofd en kwam vervolgens met haar in botsing.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johnk (22-9-2008 om 10:43)
@bart: De helft van zeelandvalt officieel onder het bereik van deze Belgische traumahelikopter. Het is vreemder dat die uit rotterdam hier steeds komt: zie http://www.traumahelikopter.nl/?id=mughelikopter en http://www.traumahelikopter.nl/images/bereik.gif.
Niet zo dramatisch (21-9-2008 om 20:58)
Niet zo dramatisch?? Je mag pas dramatisch reageren als je de rekening moet betalen van zorgverzekering toch???? Nou, daar zit die heli ook bij hoor, hahah. Wat dom reageren de mensen hier met: - niet zo dramatisch-. Niet meer klagen dus, over de gestegen zorgkosten dan.
Raymond (21-9-2008 om 19:24)
@Bart: ik denk dat Bart niet goed weet waar brugge of rotterdam ligt. Ik weet wel dat de heli uit brugge er vlugger is dan rotterdam en gespecializeerd zijn ze beide. Wij uit zeeuws vlaanderen zijn blij met brugge, ze zijn er eerder als de ziekenauto uit terneuzen.
Nance (20-9-2008 om 20:48)
En maar oordelen...niemand hier weet hoe de patient er aan toe was en wat de reden is om de heli erbij te laten roepen en wat maakt het uit... Als je er zelf ligt ben je blij dat je geholpen wordt, welk voertuig er ook komt.
JC (20-9-2008 om 20:19)
@zo een beetje iedereen.. Gaan we nou alleen Elkaar of hulpdiensten afzeiken? het is een ongeluk en er wordt hulp ingeroepen prima tog?! Hulp is er om geleverd te worden.. Wens liever alle betrokkenen sterkte toe!
Martin (20-9-2008 om 12:03)
@Paul, ben jij hier de dokter of ambuverpleegkundige? Nee? Maak dan niet van die rare opmerkingen. Je weet nooit wat voor letsel iemand heeft, ondanks dat hij misschien nog beweegd. En alle andere negatievelingen. Wees blij dat er een traumaheli is. En hoop dat je hem zelf nooit nodig hebt.
Cookie-instellingen beheren