Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 40 km

Man slechts lichtgewond na ZWAAR ongeluk

Toegevoegd: 17-10-2008, 01.41 uur
Man slechts lichtgewond na ZWAAR ongeluk
Door: Roland de Jong
VEERE - Een automobilst heeft donderdagavond erg veel geluk gehad toen hij een ongeluk kreeg op de Polredijk in Veere.
 
De man wilde rond 23.45 uur uitwijken voor een overstekende haas maar reed hierdoor van de dijk. De auto schoot tientallen meters door, een sloot in. Wonder boven wonder kon de bestuurder zelf uit de auto klimmen en om hulp vragen bij buurbewoners.
 
Omdat voorbijgangers hadden gemeld dat ze een auto in de sloot zagen liggen maar niet zeker wisten of er nog mensen inzaten werd voor de zekerheid naast de ambulancedienst ook de brandweer ter plekke gestuurd. Dat bleek gelukkig niet nodig te zijn.
 
De automobilist is met onder meer een hoofwond naar per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto van de man is weggesleept door bergingsbedrijf De Moor.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren