Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Cocainehandel opgespoord in Dreischor

Toegevoegd: 13-11-2008, 15.59 uur
Door: Roland de Jong
DREISCHOR - De politie heeft afgelopen weekend bij een drugsactie in Dreischor zes aanhoudingen verricht. Dat is donderdag pas bekend gemaakt.


Bij de politie was informatie binnengekomen dat in woning in Dreischor cocaïne werd verkocht. Naar aanleiding hiervan startte de politie met een onderzoek. Afgelopen zaterdagavond werden in de betreffende woning vier mannen, in de leeftijd van 18- t/m 44 jaar afkomstig uit Rotterdam en uit de gemeente Schouwen-Duiveland, aangehouden.

Drie van hen waren mogelijke kopers van cocaïne. De vierde, een 18-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland, wordt door de politie gezien als diegene die de cocaïne verkocht vanuit de woning.

Tijdens een zoeking in de woning werd een kleine hoeveelheid, circa 15 - 20 gram, cocaïne (gereed voor de verkoop) in beslag genomen.

In verband met deze aktie werden dezelfde avond in Zierikzee nog twee mannen van 20- en 30 jaar aangehouden. Beiden zijn afkomstig uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Bij de doorzoeking van de woning van één van de verdachten werden nog twee vuurwapens en een kleine hoeveelheid munitie in beslaggenomen.

Van de zes aangehouden mannen zijn er inmiddels vier weer in vrijheid gesteld. De andere twee mannen, de 18-jarige en de 30-jarige, zijn inmiddels voorgeleid aan de rechter-commissaris en zitten nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (16-11-2008 om 21:20)
Recht toe recht aan, praat maar gewoon nederlands hoor dan begrijpen wij het ook
Recht toe recht aan (15-11-2008 om 05:05)
Problemen zijn er genoeg... Probeer oplossingen te vinden !!! Weet wat je zegt en waar je over praat !!! Denk niet in hokjes denk verder.... Als je iemand kan veroordelen kun je hem ook helpen, toch ?? "You always put a finger in the bad guy but what have the bad guy point a finger in you?"
Recht toe recht aan (15-11-2008 om 04:59)
Wij met z'n allen de "belstingbetalers" . In mijn ogen krijg je er alleen een probleem bij en los je niets op.... De gokverslaafde kan ergens anders gokken, de alcholist ergens anders z'n drank halen en iemand die verslaafd is aan drugs 'scoort' ergens anders weer wat...
Recht toe recht aan (15-11-2008 om 04:51)
Het probleem is er nog steeds en wie betalen de kosten voor het opsluiten van deze "criminelen" ??
Recht toe recht aan (15-11-2008 om 04:35)
Ik denk dat jullie helemaal niet weten waar jullie over praten.... Weet het wel zeker.... Drugs of wat voor verslaving dan ook los je niet op door dealers, gokhallen en horecagelegenheden aan te pakken cq te straffen. Het probleem verplaats je zo alleen maar...
Willem (14-11-2008 om 13:28)
Hee Hennie waarom ga je niet terug naar singapore dan?
Cookie-instellingen beheren