Weerbericht:
In de ochtend enkele buien. Morgen meer zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij eenzijdig ongeval in Middelburg

Toegevoegd: 03-01-2004, 15.54 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Op de Veerseweg in Middelburg is zaterdag om 01.55 uur een automobilist ernstig gewond geraakt.

De 37-jarige Middelburgse automobilist kwam uit de richting van Veere gereden. Bij het binnenrijden van Middelburg raakte hij bij de eerste middengeleider met het rechtervoorwiel de betonnen rand en verloor hierdoor de macht over het stuur.

Hierop schoot de auto op de brugleuning van de Veerse watergang. Door de klap werd de auto weggeslingerd en kwam op zijn zijkant terecht. Door een toegesnelde passant werd de bestuurder uit de auto geholpen.

Hij is per ambulance, met een hoofdwond en met inwendig letsel, overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Zijn auto is zwaar beschadigd. Bij dit ongeval is de ambulance 7325 ter plaatse geweest.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren