Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 57 km

Vuurwerkbom richt ravage aan in Middelburg

Toegevoegd: 10-12-2008, 21.56 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een zware vuurwerkbom heeft woensdagavond voor flinke schade gezorgd in de Middelburgse Stromenwijk.


De bom ontplofte rond 19.00 uur bij een appartementencomplex op de hoek van de Maasstraat met de Rijnstraat. Acht brievenbussen werden uit de pui geblazen. De brokstukken lagen verspreid over de straat, één stuk vloog door de achterruit van een geparkeerd staande personenauto.

Verder werden een stuk of zes ruiten van het complex vernield, waardoor een ravage van glas op straat ontstond. De politie zoekt getuigen. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lydia (10-12-2008 om 22:55)
Echt bizar dit, ik hoop dat ze de daders heeeeeeeel snel op kunnen pakken, maar ja, dat zal wel niet lukken. Mijn moeder was 2 minuten ervoor langs de achterkant daar de hal binnen gekomen. Er hadden weet ik hoeveel slachtoffers kunnen vallen!
JOOP (10-12-2008 om 22:55)
Tijd dat die zooi keihard aangepaktwordt! Eer het oudjaar is ben je het geknal en de stank kotsbeu.Miljoenen schade ,luchtvervuiling en rommel die je maanden later nog overal vindt. Je moet al blij zijn als de idioten je huis niet in brand zetten,ongelooflijk dat dit nog steeds getolereerd wordt.
Esther (10-12-2008 om 22:44)
Wij wonen dus ernaast en hebben de klap gehoord. Maar ik moet zeggen dat de vuurwerkbom vorig jaar op het Meiveld veel harder klonk. Een simpel rotje hierachter maakt al veel herrie, we zijn inmiddels wel wat gewend... Wel schrikken natuurlijk, voor hetzelfde geld is je eigen huis aan de beurt.
Kelly (10-12-2008 om 22:39)
Gewoon tuig die dit soort rotstreken uithalen! In Torentijd zetten en met de jaarwisseling een bakje koffie aanbieden met een sterrenregen erbij. En alle schade laten betalen! Geen geld? Laten werken net zolang tot alles betaald is. Na het werk terug naar Torentijd.
Bianca (10-12-2008 om 22:30)
Kinderachtig zijn ze weer geweest..doe toch eens normaal..maar ja dat schijnt ver te zoeken tegenwoordig..straffen die handel.
Ger (10-12-2008 om 22:29)
ik hoop dat de dader gevonden wordt en hard wordt aangepakt
Cookie-instellingen beheren