Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 56 km

Vuurwerkbom richt ravage aan in Middelburg

Toegevoegd: 10-12-2008, 21.56 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een zware vuurwerkbom heeft woensdagavond voor flinke schade gezorgd in de Middelburgse Stromenwijk.


De bom ontplofte rond 19.00 uur bij een appartementencomplex op de hoek van de Maasstraat met de Rijnstraat. Acht brievenbussen werden uit de pui geblazen. De brokstukken lagen verspreid over de straat, één stuk vloog door de achterruit van een geparkeerd staande personenauto.

Verder werden een stuk of zes ruiten van het complex vernield, waardoor een ravage van glas op straat ontstond. De politie zoekt getuigen. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Middelburg of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goes (10-12-2008 om 22:22)
Als je zoiets doet dan spoor je niet helemaal, hoop dat ze de daders pakken en een flinke straf opleggen en geen taakstraf komen ze er te makkelijk van af en een hele flinke boete
Bram (10-12-2008 om 22:13)
Zo snel mogelijk oppakken, tot na het nieuwjaar vastzetten in afwachting van een proces en de rekening sturen , en zorgen dat die betaald wordt natuurlijk. Ik woon aan de andere zijde van Middelburg en de dreun was zo enorm dat ik eerst dacht dat het twee straten verder op was..
Mike (10-12-2008 om 22:07)
Wat zijn we toch weer leuk, waarom probeer je het niet in je eigen brievenbus??
Cookie-instellingen beheren