Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongevallen door gladheid in Zeeland

Toegevoegd: 12-12-2008, 08.41 uur
Ongevallen door gladheid in Zeeland
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Door de gladheid in de provincie vonden er vrijdagmorgen op diverse plaatsen ongevallen plaats.

Op de kruising Sandberlaan met de President Rooseveltlaan in Middelburg kwamen een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. De inzittende van de personenauto liepen lichte verwondingen op.


Op de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van de Kerklaan is een fietser door de gladheid ten val gekomen. Ook op de Torenhofstraat in Middelburg en de Citabel in Oost-Soburg kwam iemand met de fiets ten val. Over de verwondingen van deze slachtoffers is nog niks bekend.

De politie spreek van plaatselijke gladheid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (12-12-2008 om 19:13)
Koop toch winterbanden dan voorkom je een hoop ellende, Het kost in principe allen het overleggen van de banden en je moet een keer aanschaffen ,maar je bent ook weer langer van nieuwe banden af. Winterbanden zijn er voor nu ,modder ,water regen en gladheid!! Sneeuw komt weinig voor in Nederland
Ed (12-12-2008 om 15:56)
Ja als de gemeente en de proviciaale waterstaat eens op tijd anticiperen op het feit dat het glad wordt , en op tijd gaan strooien hebben wij weg gebruikers en ook de voetgangers hopenlijk er wat minder last van. En vast ook wel minder schades er door.
John (12-12-2008 om 13:54)
Tja glad of niet een fiets is zowiezo een gevaar op de weg voor de berijder, de fiets is er al zo lang als paard en wagen , de veiligheid van een fiets laat veel te wensen over daar er nog weinig aan veranderd is , kwa veiligheid . dus valhelm dragen is een must. ook val beugels voor de benen.
Glad he (12-12-2008 om 13:52)
Het was vanmorgen heel glad er zijn er bij papegaaienburg wel 10 tot 20 fietsers gevallen, en dat in een wijk van een school het zou eens goed zijn als ze die weg ook doen in die wijk, want dat bespaard wel zeren armen benen knieen en gehuil door de kids
John (12-12-2008 om 13:02)
Nieuwe Vlissingseweg was inderdaad tricky. Tussen de borden einde/begin Middelburg / Vlissingen leek er niet eens gestrooid te zijn !!!
Johnny Walhout (12-12-2008 om 11:30)
Een ongeval zit vaak in een klein hoekje, maar doe in elk geval wat u kunt doen, Banden krijgen vaak minder aandacht dan ze verdienen ,de juiste bandenkeuze is daarom van levensbelang monteer winterbanden ! .Veel veilige k/m’s toegewenst. OBH Oostburg
Cookie-instellingen beheren