Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ongevallen door gladheid in Zeeland

Toegevoegd: 12-12-2008, 08.41 uur
Ongevallen door gladheid in Zeeland
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Door de gladheid in de provincie vonden er vrijdagmorgen op diverse plaatsen ongevallen plaats.

Op de kruising Sandberlaan met de President Rooseveltlaan in Middelburg kwamen een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. De inzittende van de personenauto liepen lichte verwondingen op.


Op de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van de Kerklaan is een fietser door de gladheid ten val gekomen. Ook op de Torenhofstraat in Middelburg en de Citabel in Oost-Soburg kwam iemand met de fiets ten val. Over de verwondingen van deze slachtoffers is nog niks bekend.

De politie spreek van plaatselijke gladheid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (12-12-2008 om 11:21)
Mensen er zijn buiten temperatuur meters te koop bij de autospeciaalzaak deze meters waarschuwen u als de buitentemp beneden de 3graden celcius komt en het dus glad kan zijn zo word u op tijd gewaarschuwd en kunt u uw snelheid tijdig aanpassen en is de kans om in de slip te raken kleiner
Ikke (12-12-2008 om 10:41)
En hebben de gemeente's het strooizout al uitgevonden????
Sylvia (12-12-2008 om 10:08)
Hallo, hier op de kruising Nieuwe Vlissingseweg afslag Vrijburg zijn vanochtend rond 08.15 uur achter elkaar 3 fiester gevallen. Oppassen dus.
Johan (12-12-2008 om 09:54)
Op Vrijburg (bedrijventerrein tussen Vlissingen en Middelburg) was het vanmorgen spiegelglad. Er was niet gestrooid.
Army-boy (12-12-2008 om 09:31)
Tis glad mensen ff uitkijken gisteravond was het trouwens ook al begonnen er lag al een glad laagje op de weg gr
Ben (12-12-2008 om 09:24)
Heel opvallend dat de fietspaden in Vlissingen en zelfs de ventweg op sommige plaatsen spiegelglad waren en bij de gemeentegrens van Middelburg er wel goed gestrooid was. Dit is niet de eerste keer dus Vlissingen pas het strooibeleid aan en ga eerder strooien. Verkeerde bezuiniging.
Cookie-instellingen beheren