Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand op dak van schuurtje in Goes

Toegevoegd: 31-12-2008, 14.28 uur
Brand op dak van schuurtje in Goes
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De brandweer is woensdagmiddag uitgerukt voor een brand in een schuurtje aan de Berkenstraat in Goes.


De brand werd even na twaalf uur ontdekt. Op het dak van een schuurtje woedde een klein brandje. De brandweer zette één straal hogedruk in om het vuur te blussen.

Het schuurtje liep enige schade op doordat er een gedeelte van het dak weggebroken moest worden om te controleren of de brand helemaal geblust was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A (18-1-2009 om 15:25)
Hadden ze maar een ander beroep moeten kiezen ik moet zelf ook feest dagen werken en dat weet je als je er aan begint maar sorry voor zo iets te brandweer bellen ? 1 emmer water en het was uit geweest!
MEL (31-12-2008 om 19:00)
Alle mensen die werken moeten, brandweer, verpleegkundigen en doktoren, politie en in ploegen elk jaar weer hetzelfde. Handhaven, verzorgen en ophalen en straf uitdelen en mensen die 's nachts gewerkt hebben om 10 uur door harde knalen uit hun bed gedreven.
A.D. en E.M.Kloetinge (31-12-2008 om 17:19)
Wij hebben respect voor de brandweer,ambulance en de EHBO. Want deze mannen en vrouwen zitten met oudejaarsavond niet bij famillie, maar in de kazerne te wachten op vandalen en lui die beschonken zijn en het nodig vinden om de boel in de fik te steken en te klooien met vuurwerk! Een gezond 2009!
Cookie-instellingen beheren