Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk op N61

Toegevoegd: 01-01-2009, 05.51 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

HOEK - De hulpdiensten zijn woensdagavond laat ingezet voor een aanrijding met beknelling op de N61 bij Hoek.
 
Een 19-jarige automobilist uit Oostburg schoot rond 22.55 uur met zijn personenauto in een naast de weg gelegen sloot. De auto reed eerst over een fietspad. Daar reed op dat moment echter niemand. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit om de gewonden te bevrijden.


Twee mensen liepen verwondingen op. Een 17-jarig meisje uit Oostburg had een wond in haar gezicht. Een 19-jarige Duitser had een blauw oog en mogelijk een neusfractuur. De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De auto is weggesleept door een takelbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (10-1-2009 om 13:21)
Triest is het voor de slachtoffers veel sterkte. Deze weg is en blijft gevaarlijk door het grote aanbod van verkeer. Degene die zegt dat het bij je zelf ligt heeft hier geen gelijk. Dus ik zou zeggen een goede doorstroom weg van maken en geen half werk want dan kost het op het eind nog meer.
Esther (2-1-2009 om 10:53)
De N61 isvan de provincie maar blijft het feit dat je je eigen verantwoordelijkheid hebt, Het enige dat ze moeten doen is zorgen dat er parallelwegen komen en de weg iets verbreden, en maak dan op de plaatsen bij de dorpen waar veel scholieren moeten oversteken , fietserstunnels.
JPR (2-1-2009 om 09:19)
Niet direct met over een gevaarlijke weg spreken.ten eerste is de weg van rijkswaterstaat en dus niet gemeente,en met bijvoorbeeld een klapband kunnen rare situaties ontstaan. verlichting zal hier niets aan helpen.(alleen maar meer obstakels aan de kant) veel sterkte aan de slachtoffers.
Marian (1-1-2009 om 22:51)
Met snelheid aanpassen, afstand houden en je hoofd bij de weg houd is er niets aan de hand...al dat gezeur over onveilige wegen...het zijn de mensen die er op rijden die de weg onveilig maken!!!!
Joost (1-1-2009 om 18:14)
Triest al die verwondingen op oudejaarsavond.
Terneuzenaar (1-1-2009 om 02:51)
Tis te gek voor woorden op de N61! Wanneer gaat de gemeente nou eens maatregele nemen op die weg?Wanneer komt er nou een dubbele rijbaan met verlichting??? Is geen pretje op die weg te rijden 'savonds want je zie bijna geen donder! Gemeente word eens wakker!!gelukkig is dit als Gelukkig maar!!!!
Cookie-instellingen beheren