Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Ernstig ongeluk in Waterlandkerkje

Toegevoegd: 10-01-2009, 12.03 uur
Door: Roland de Jong
WATERLANDKERKJE - Bij een eenzijdig ongeval in Waterlandkerkje is vannacht één persoon zwaargewond geraakt.


De man, een 20-jarige automobilist uit de gemeente Sluis, reed rond 01.35 uur over de Philipsweg. Hij raakte aan de rechterkant van de weg in de berm. Hierna is hij links van de weg in de sloot terecht gekomen.

Daar werd de auto weer uitgeslingerd en vervolgens kwam hij in de berm tot stilstand. De 20-jarige man werd door een getuige op het fietspad aangetroffen. Hij was niet aanspreekbaar, wel haalde hij nog adem.

 
 
De getuige heeft direct de hulpdiensten in kennis gesteld. De man is overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge. Hij ligt op dit moment op de intensive care, zijn toestand is stabiel te noemen. Vermoedelijk heeft de man een schedeltrauma opgelopen.

Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. Ook is het niet bekend of de man uit de auto is geslingerd, of dat hij op eigen kracht uit de auto is gekropen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michiel (12-1-2009 om 10:42)
Sterkte maat, ik hoop dat je er snel weer bovenop komt!! We denken aan je!!
Jelle (12-1-2009 om 08:50)
Idd. ik vind ook dat de mensen hier voorbarige conclussies trekken. Er zijn altijd wel van die mensen die niet nadenken voordat ze iets zeggen en dan krijg je nog meer van die rare verhalen in de wereld. Maargoed sterkte kerel. Je zult het nodig hebben
Benjamin (11-1-2009 om 23:14)
De 20 jarige man is dus een maat van me.. hij had wel zn gordel aan en is op eigenkracht uit de auto gekomen..zijn huis was namelijk 200 meter verder.. Dus geen conclusie trekken als je dr niks van weet..
Henk (11-1-2009 om 13:35)
Ik wens dit uiteraard niemand toe...Hopelijk heeft hij van deze les geleerd!
Car (11-1-2009 om 12:31)
Matthijs er staat dat het niet zeker is of de man uit de auto geslingerd is of er zelf uitgekomen is dus je weet niet of de man een gordel droeg op het moment van het ongeluk. ga geen voorbarige conclusies trekken!
Marc (11-1-2009 om 00:48)
Dit wens je niemand aan
Cookie-instellingen beheren