Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij overval op woning in Middelburg

Toegevoegd: 15-01-2009, 12.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een man is gisterenavond in Middelburg gewond geraakt toen hij werd overvallen in zijn woning aan de Oosterscheldestraat. 


Bij de man werd rond 23.45 uur aangebeld door drie onbekende mannen. Het slachtoffer werd naar binnen geduwd. Hij verzette zich hevig en raakte daarbij gewond. Wel gingen de overvallers op de vlucht. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij zou er echter niet ernstig aan toe zijn.
 
Van de overvallers ontbreekt tot op heden elk spoor. Voor zover bekend is er niets buitgemaakt. De politie is op zoek naar mensen die iets van de overval hebben gezien. De politie heeft vannacht nog een buurtonderzoek gehouden. Of dat iets heeft opgeleverd is nog niet bekend gemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jolande (15-1-2009 om 16:44)
Sterkte gewenst voor deze meneer, de schrik zal er wel goed in zitten. Ik woon in de buurt en vind het best beangstigend. Ik kijk 's avonds altijd eerst boven uit het raam voordat ik open doe.
Bewoonster van maas/rijnstraat (15-1-2009 om 16:35)
Gister liepen er 3 manen tussen 23 uur en 00 uur.bij iedereen in de huizen tekijken
P/j (15-1-2009 om 16:20)
Het is tuig,en mag van mij aan de schandpaal. Graag een signalement,kunnen ze opgespoord worden,of misschien onschadelijk gemaakt. Er moet kei hard tegen opgetreden worden. Wens het slachtoffer sterkte
Henriette (15-1-2009 om 16:04)
Lieve mensen, het is niet verstandig om zo laat op de avond zomaar je deur te openen. Het is triest, maar dat kan tegenwoordig dus niet meer. En diegenen die zoiets doen, petje af hoor, wat een helden met z'n drieen 1 persoon overvallen, Geweldig moedig!!!
Ikke (15-1-2009 om 15:43)
Jeetje, is gewoon vlak bij mij gebeurd, zou er niet aan moeten denken, ik doe ook nooit 's avonds de deur open, moeten ze maar van te voren bellen als ze langs, hoop dat de daders snel opgepakt worden, dit is echt geen veilig gevoel zo hier in de buurt
Souburger (15-1-2009 om 15:04)
Waar gaat dit naar toe,en die in de 2e kamer,kijken maar toe en praten er over maar doen helemaal niks,tip voor oudere mensen,DOE ALSJEBLIEF NIET MEER OPEN SAVONDS .
Cookie-instellingen beheren