Weerbericht:
Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken automobilist kruipt weer achter stuur

Toegevoegd: 13-01-2009, 19.40 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft een 38-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle zondag tot twee keer toe aangehouden.


De man was zondag om 03.30 uur op de Ringbaan Oost in Goes aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Hij had daarvoor een rijverbod van 3 uur gekregen.

Rond 04.50 uur zagen agenten hem echter weer rijden op de Houtkade in Goes. Hij werd wederom aan de kant gezet en kreeg een proces verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (15-1-2009 om 00:14)
Een rijbewijs afpakken zegt niks. Iemand kan toch zo weer in de auto stappen. Denken dat je dit soort dingen stopt door een rijbewijs af te nemen is gewoon dom.
Leo (14-1-2009 om 19:37)
Waarom neemt de politie dan ook niet gelijk de sleutels in beslag? Einde oefening en geen kans op verderrijden met alle mogelijke risico's van dien. In dit geval rijbewijs nooit meer teruggeven, en hopelijk de volgende keer in zo'n geval meteen sleutel mee naar het bureau!
Matthijs (14-1-2009 om 15:24)
Hardleerse mensen betekenen kassa voor de staat. Daarom krijgen zij ook steeds weer hun rijbewijs terug zodat de staat later weer een boete kan innen. Dit soort mensen zou niet eens in het bezit van een auto mogen zijn. laat ze maar fietsen. Helaas staat veiligheid onderaan de prioriteitenlijst.
Jan Kees (14-1-2009 om 14:19)
Laat hem maar opnieuw zijn rijbewijs betalen dan leert hij het misschien wel...
Hein (14-1-2009 om 13:11)
Auto in beslag nemen, helpt beter dan rijverbod.
Souburger (14-1-2009 om 10:00)
Politiek wanneer gaan julie hier nou is echt wat aan doen,is toch ongeloofelijk dat dit nog voorkomt in nederland,pak dat nou is goed aan,ik maak me echt zorgen,want het begint een trend te worden,dronken achter het stuur,laffe overvallen,je hoort het steeds meer,politiek doe er is echt wat aan .
Cookie-instellingen beheren