Weerbericht:
Vrij koel en perioden met zon. Vooral in de avond en nacht wat regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Vrouw gewond bij opmerkelijk ongeluk in Goes

Toegevoegd: 13-01-2009, 19.35 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is dinsdagmorgen een fietsster gewond geraakt nadat ze werd geraakt door een losgeschoten aanhangwagen.


Het opmerkelijke ongeluk vond rond 08.30 uur plaats in de Schengestraat. De fietsster, een 40-jarige vrouw uit Goes, reed over de bovengenoemde weg toen plotseling de aanhanger van een auto losschoot.

De vrouw werd geraakt en kwam hierdoor ten val. Ze raakte bekneld tussen de aanhanger en haar fiets. De gewonde is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar constateerde men dat zij kneuzingen had opgelopen aan beide benen en een arm.

 
 
Hoe het kwam dat de aanhanger is losgeschoten van de auto is niet bekend. De bestuurder van de auto, een 46-jarige man uit Waddinxveen, krijgt een proces-verbaal wegens het veroorzaken van het ongeluk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gkj (15-1-2009 om 13:14)
Heftig
Nalatig (14-1-2009 om 19:56)
Fikse boete voor chauffeur, en beterschap voor de 40 jarige vrouw.
MEL (14-1-2009 om 06:47)
Iemand krijgt een boete van 60 euro als de aanhanger niet op de juiste manier is gezekerd (breekkabel) en hier zegt men een boete voor het veroorzaken van een ongeval. De aanhanger heeft zeker niet goed over de trekhaakbol gezeten. Wordt een fikse boete want dat is ook nog eens nalatigheid
Cookie-instellingen beheren