Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Binnen twee maanden extra ambulance op Walcheren

Toegevoegd: 14-01-2009, 19.00 uur
Door: PZC
DEN HAAG - De kop van Walcheren krijgt binnen twee maanden een extra ambulance. Dat meldt de PZC.


De ambulance moet er mede voor zorgen dat zwangere vrouwen met spoed naar het ziekenhuis in Goes kunnen worden vervoerd. De locatie wordt gekozen in overleg met de verloskundigen op Walcheren.

Minister Klink (Volksgezondheid) heeft dat vandaag in de Tweede Kamer gezegd. De bewindsman vertelde dat hij begrip heeft voor de concentratie van de verloskundigenzorg in Goes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TM (17-1-2009 om 18:06)
Ambulancedienst: gefeliciteerd met de nieuwe wagen. Hoop dat jullie zelf mogen bepalen wáár die komt en ingezet wordt voor ELK spoedeisend vervoer. Jullie rijden met de patienten dus jullie bepalen standplaats en niemand anders.
Vlissingse (16-1-2009 om 09:57)
Dus omdat het in Zeeuws-Vlaanderen allemaal slecht geregeld is,moet dat hier ook maar? beetje hypokriet.
Mozes (16-1-2009 om 06:22)
Wat een onzin allemaal dit hele gedoe met dat ziekenhuis, ze moeten die op walcheren gewoon laten staan, in middelburg, vlissingen en de omliggende dorpen wonen samen toch veel meer mensen dan op heel zuid beveland, dit gaat tenkoste van de volksgezondheid maar daar geven ze niet om..
Luc (15-1-2009 om 19:01)
Sprak deze week iemand uit Enschede,schijnt daar heel gewoon te zijn dat je bevalt in de ambulance omdat het allemaal te lang duurt en te ver uit elkaar ligt.Hij moest maar eens lachen om die Zeeuwen. Stilletjesaan zijn ze ONZE ziekenzorg wel aan het uitkleden in Den Haag,en da's zorgzaam!
Moeder (15-1-2009 om 16:11)
Wat een gezever. Komt er een extra ambu is het nog niet goed.
Moeder (15-1-2009 om 14:24)
In de zomer doet een ambu van de stromenweg er meer dan 20 min over om in westkapelle te komen met spoed en dan weer terug naar vlissingen of slechtste geval naar goes dus reken maar uit hoelang je er over doet om in het ziekenhuis te komen . ambu op westkapelle is gewoon hard nodig ,
Cookie-instellingen beheren