Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Binnen twee maanden extra ambulance op Walcheren

Toegevoegd: 14-01-2009, 19.00 uur
Door: PZC
DEN HAAG - De kop van Walcheren krijgt binnen twee maanden een extra ambulance. Dat meldt de PZC.


De ambulance moet er mede voor zorgen dat zwangere vrouwen met spoed naar het ziekenhuis in Goes kunnen worden vervoerd. De locatie wordt gekozen in overleg met de verloskundigen op Walcheren.

Minister Klink (Volksgezondheid) heeft dat vandaag in de Tweede Kamer gezegd. De bewindsman vertelde dat hij begrip heeft voor de concentratie van de verloskundigenzorg in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (14-1-2009 om 23:44)
Als het kalf verdronken is...dempt men de put???
Vrouw (14-1-2009 om 20:55)
In heel Zeeland kan men dus alleen in Goes bevallen en al die mooie ziekenhuizen staan er voor niets. Krijgt de Kop van Schouwen ook nog een extra ambulance dan want daarvoor is de afstand tot Goes nog groter?
Anne (14-1-2009 om 19:40)
Het zou fijn zijn als minister Klink, verloskundigen, ziekenhuizen, enz in overleg zouden gaan met de bijna failliete ambulancedienst....... ipv maar lukraak te beslissen over ambulancezaken waar ze duidelijk geen verstand van hebben. O ja, ambulancedienst is bijna failliet, tss......
Leo (14-1-2009 om 19:32)
Natuurlijk heeft Den Haag begrip: er wordt lekker bezuinigd zo! Niemand lijkt zich te realiseren dat de bevolking van Walcheren in de zomer meer dan verdubbeld! Ik hoop niet dat er hierdoor mensen overlijden met een hartinfarct ofzo....want dan zijn de rapen gaar!
Cookie-instellingen beheren