Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Binnen twee maanden extra ambulance op Walcheren

Toegevoegd: 14-01-2009, 19.00 uur
Door: PZC
DEN HAAG - De kop van Walcheren krijgt binnen twee maanden een extra ambulance. Dat meldt de PZC.


De ambulance moet er mede voor zorgen dat zwangere vrouwen met spoed naar het ziekenhuis in Goes kunnen worden vervoerd. De locatie wordt gekozen in overleg met de verloskundigen op Walcheren.

Minister Klink (Volksgezondheid) heeft dat vandaag in de Tweede Kamer gezegd. De bewindsman vertelde dat hij begrip heeft voor de concentratie van de verloskundigenzorg in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlaming (15-1-2009 om 13:25)
Jullie spreken over Zeeland zonder Zeeuws Vlaanderen! Wat hebben wij? Geen trein, slechte busverbindingen, slechts 1 ziekenhuis, geen tram/metro. Nee jullie zijn te beklagen! Wij als Zeeuws Vlamingen hebben helemaal niets!
Vlaming (15-1-2009 om 12:31)
Ook hier in Zeeuws Vlaanderen hebben we dit hoor, mensen woonachtig in Nieuw Namen moeten ook 44 rijden vooraleers ze in Terneuzen zijn! Meestal wel te doen, niet de meest comfortabele rit maar...........
Ano (15-1-2009 om 11:36)
@leo: Ik denk dat het nog lang zal duren voordat de rapen gaar zijn. Nederlanders zijn veels te tolerant en onsamenhangend :-(
Hennie (15-1-2009 om 11:00)
Als ze nu eens even gaan vragen aan de verpleegkundigen op de kraamafdeling hoe de samenvoeging "bevalt".........nee hoor een extra ambulance daar redden we het mee.... slaap zacht.
Souburger (15-1-2009 om 10:42)
Zoo dat het er af kan,een extra ambulance,ik vind het een trieste zaak dat de verloskunde stopt in vlissingen,pomp nou is wat meer geld in zeeland zo dat de verloskunde gewoon open kan blijven,we zijn zo met het buitenland bezig,daar kan makkelijk milioenen naar toe,waar zijn we toch mee bezig .
RP (15-1-2009 om 07:27)
Kijk dat is handig
Cookie-instellingen beheren