Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
52 files van totaal 203 km

Babylijkje zoekgeraakt in mortuarium ziekenhuis

Toegevoegd: 19-01-2009, 17.43 uur
Door: Omroep Zeeland
GOES - In het mortuarium van het Oosterscheldeziekenhuis in Goes is vorige week het lichaam van een doodgeboren baby zoekgeraakt. Dat meldt Omroep Zeeland.


Het gaat om een foetus van 17 weken. Toen de ouders het doodgeboren kindje wilden begraven, bleken de stoffelijke resten onvindbaar. Het incident is gemeld bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Volgens de uitvaartonderneming die de ouders begeleidde is het aannemelijk dat de beheerder van het mortuarium een vergissing heeft gemaakt. Het ziekenhuis en de beheerder van het mortuarium willen nog niet reageren op de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (19-1-2009 om 19:10)
Hoe kan je nu zoiets kwijtraken. Ik heb ook een baby'tje verloren en daar is bij de begrafenis ook iets fout gegaan. Ik weet dus hoe het voelt. Maar toch, nu ik dit weer hoor. Dat kan toch niet anno 2009. Mijn medeleven gaat uit naar de ouders.
Bo (19-1-2009 om 19:03)
Te triest voor woorden.........Ze stonden al met lege handen en nu helemaal niets meer...........
Fam de maillie (19-1-2009 om 18:49)
Wij willen de ouders,fam heel veel sterkte wensen met dit zwaar verlies. we leven met jullie mee.we weten wat jullie voelen.wij hebben vorig jaar 2 kindjes verloren bij 18 wk zwangerschap
Ria (19-1-2009 om 18:47)
Heel veel sterkte toegewenst met het verlies van Uw kindje, Weer een stomme fout van het Ziekenhuis
Kim (19-1-2009 om 18:31)
Heel erg triest, eerst verlies je je kind, en dan raakt het nog zoek ook. ik wens de ouders veel sterkte toe, en het is diep triest dat dit in een ziekenhuis voorkomt.
Claudia (19-1-2009 om 18:15)
Ik hoop van harte dat dit opgelost wordt..een kindje verliezen is al zo verschrikkelijk, maar er dan geen afscheid van kunnen nemen is te erg..dit zijn van die dingen die dus gewoon echt niet kunnen..ik heb er geen woorden voor..
Cookie-instellingen beheren