Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ambulance met spoed heeft botsing

Toegevoegd: 23-01-2009, 19.55 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Een ambulance die met spoed over de Goesestraatweg bij 's-Gravenpolder reed is daar vrijdag in botsing gekomen met een auto.


De ambulance, welke werd bestuurd door een 48-jarige man uit Goes, reed rond 14.00 uur met optische licht- en geluidssignalen over de bovengenoemde weg. Verschillende voertuigen weken voor de ambulance uit.

Een voertuig dat naderde vanuit de tegenovergestelde richting kwam vanuit stilstand echter ineens de weg oprijden. Hierdoor moest de ambulance uitwijken naar rechts. Daardoor botste de ziekenauto op de auto van een 40-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal die stilstond. Er was alleen materiële schade.

De bestuurder, die vanuit stilstand ineens de weg opreed is doorgereden in de richting van Goes. De auto van de vrouw raakte beschadigd. De politie is op zoek naar degene die plotseling de weg opdraaide. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (24-1-2009 om 00:21)
Ja het gaat nu niet over jongeren, die soms veel te harde muziek hebben wat inderdaad gevaarlijk kan zijn voor het verkeer. Maar over iemand die een aanrijding veroorzaakt en dan ook nog door rijd. Hoe haal je het in je hoofd zou je zeggen!
Iemand (23-1-2009 om 23:45)
Waarom gelijk weer zeggen dat het zo'n "jonkie" is met z'n volume op 20(?), wat ik interpreteer als hard. Misschien was het wel een oud vrouwtje die niet goed ziet en hoort, ga niet gelijk mensen de schuld geven zonder dat je er ook maar iets van weet. Oh, en Frans, milieuvervuiling? Harde muziek?
Een hulpverlenner (23-1-2009 om 23:38)
Als je een reactie plaats lees dan wel het stuk goed er staat niets van leeftijd in het stukje van de veroorzaker
Ambufan (23-1-2009 om 23:12)
Welke ambulance was dat??
Flauw (23-1-2009 om 22:40)
Zo lekker is dat, meteen maar weer de schuld bij jongeren leggen. Het had net zo goed een 70 jarig omaatje kunnen zijn die het niet door had. Niet meteen zo oordelen zeg... pfff
Frans 1 (23-1-2009 om 22:00)
Ben ik met je eens Jos.Die rijdende disco's hadden ze al lang moeten aanpakken:gevaarlijk op de weg,gehoorbeschadiging,en milieuvervuiling.Denken ze dat ze stoer zijn!!!!!
Cookie-instellingen beheren