Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ambulance met spoed heeft botsing

Toegevoegd: 23-01-2009, 19.55 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Een ambulance die met spoed over de Goesestraatweg bij 's-Gravenpolder reed is daar vrijdag in botsing gekomen met een auto.


De ambulance, welke werd bestuurd door een 48-jarige man uit Goes, reed rond 14.00 uur met optische licht- en geluidssignalen over de bovengenoemde weg. Verschillende voertuigen weken voor de ambulance uit.

Een voertuig dat naderde vanuit de tegenovergestelde richting kwam vanuit stilstand echter ineens de weg oprijden. Hierdoor moest de ambulance uitwijken naar rechts. Daardoor botste de ziekenauto op de auto van een 40-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal die stilstond. Er was alleen materiële schade.

De bestuurder, die vanuit stilstand ineens de weg opreed is doorgereden in de richting van Goes. De auto van de vrouw raakte beschadigd. De politie is op zoek naar degene die plotseling de weg opdraaide. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nadia (23-1-2009 om 21:57)
Dit gebeurt helaas te veel, mensen die schijt hebben aan de ambulance, das toch raar , ik bedoel ga nou na ze redden levens laat ze opzij iedere leven telt, ga gewoon opzij jong of oud wees niet eigewijs, en heb respect
Jos (23-1-2009 om 21:24)
Misschien zo'n jong gastje geweest met volume op 20. Vraag me nog steeds af waarom ze daar niks tegen doen. Zulke lui kunnen geen sirene horen.
Lennart (23-1-2009 om 20:48)
Als nu een ambulance je tegemoet komt rijden met alle toeters en bellen en lichten en die zie je of hoor je niet??? Diegene moet dan maar eens naar de brillenwinkel en oren laten nakijken. En dan ook nog doorrijden?? Zulke mensen zijn een groot gevaar op de weg!!
Massa (23-1-2009 om 20:15)
Beetje slordig. Als je een ambulance ziet komen met zwaailichten en sirene. Dan wacht je toch? Of heb ik het fout?
Lizzy (23-1-2009 om 20:10)
Eerst een ongeluk veroorzaken en dan gewoon doorrijden wat voor debiel ben je dan zeg. Gelijk rijbewijs afpakken!
Cookie-instellingen beheren